De Roose
Tuinarchitect
Aro Ha_0986.jpg

Tuinonderhoud

 
 
iconOnderhoud-Center.gif
 

Tuinonderhoud

 

Uw pas aangelegde tuin heeft het eerste jaar extra zorg nodig: onkruid verwijderen, pas aangeplante planten voldoende water geven zodat ze goed aanpakken, het op tijd vervangen van planten die niet aanpakken, enz.. Volwassen tuinen hebben minstens 2x per jaar een grote onderhoudsbeurt nodig: het snoeien van bomen, hagen en vaste planten, het verticuteren en bemesten van het gazon, het onderhoud van de waterpartij en het ontgroenen en onkruidvrij houden van de verhardingen.

 

Onderhoudscontract op maat

Niet iedereen heeft tijd, goesting of de bekwaamheid om de tuin mooi en gezond te houden. Wij nemen de zorg voor uw tuin graag uit handen.

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u een éénmalige onderhoudsbeurt voor uw tuin wenst. We komen dan ter plaatse kijken wat de noden zijn.

Naargelang uw wensen kunnen we ook op regelmatige basis langskomen om: de lente opkuis te doen, het gras te maaien, te kalken en te bemesten, de tuin onkruidvrij te houden, te snoeien, de waterpartij(en) te onderhouden, plantenborders aan te vullen, het gazon te verticuteren en door te zaaien, de tuin winterklaar te maken, enz.. Hiervoor maken we een offerte en stellen we een planning op zodat u weet wanneer we langskomen en hoeveel het u jaarlijks zal kosten.

U kan ook beroep op ons doen om insecten te bestrijden, ziektes te behandelen en bomen te verzorgen en te rooien.

Wij verzorgen uiteraard ook het onderhoud van tuinen die niet door ons werden ontworpen en/of aangelegd.

 
 

Realisaties